side_offerte
side_contact
side_facebook

Diensten

Bouwservice Veenhuizen is een allround bouw(service)bedrijf met vakmensen die elk bouwproject voor u kunnen uitvoeren. Ook op het gebied van houtrotreparatie, het plaatsen van dubbel glas of het opsporen en verhelpen van lekkages.

Elk bouwproject vraagt om maatwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden van het vervaardigen van kozijnen in kunststof of hout of het plaatsen van dakramen op elke gewenste maat. Wij adviseren u graag bij het isoleren van uw pand. Houten vloeren en enkel glas kunnen na vervanging door isolerende schuimbeton en dubbele beglazing bijdragen aan een behoorlijke energiebesparing. Of het nu gaat om een complete badkamerrenovatie of om het afhangen van een deur, alles wordt gedetaileerd afgewerkt. De oplevering van een project gebeurt in overleg. Ook aannemers, maken graag gebruik van onze diensten.

Wilt u meer informatie over ons of een offerte, bel ons gerust (06 22 62 52 81 of 06 21 22 14 77), wij hebben geen openingstijden, dus overdag en in de avonduren bent u van harte welkom.

slide_diensten

side_offerte
side_contact
side_facebook